Kunstlenen bedrijven

Over Contrast

Contrast verhuurt sinds 1997 ook kunst aan bedrijven en instellingen. Onze kunstcollectie is hedendaags en actueel; kwaliteit komt in onze collectie voor kwantiteit. Wij zoeken kunst die bij uw werkomgeving past en de uitstraling van uw bedrijf benadrukt. Onze medewerkers zijn ervaren in de kunstbranche. Professionaliteit en klantgerichtheid zijn ons uitgangspunt.

 


Tarieven

U huurt kunst bij Contrast inclusief advies, transport en inrichting. De kunstwerken zijn verzekerd. De huurcondities zijn helder. U huurt voor onbepaalde tijd, met een minimum van 6 maanden. Er is een opzegtermijn van 1 maand. Periodieke wisseling kan plaatsvinden in overleg en is niet verplicht.
 

Er zijn verschillende tariefsvormen mogelijk: kunst huren, of huren in combinatie met een spaarsysteem. U kunt aangeven of u een maandelijkse- of kwartaalnota wil ontvangen. Wij kunnen al een startpakket van 10 kunstwerken voor u samenstellen voor 75 euro per maand, exclusief BTW.

 


Kunstcollectie

Natuurlijk kunnen u en uw medewerkers ook zelf kunst uitzoeken. U kunt de collectie hier on-line bekijken, of ter plaatse in onze vestiging in Tilburg. Of wij maken een voorselectie en brengen een ruime collectie mee naar uw bedrijf, zodat u ter plaatse kunt selecteren.