Kunst kopen

Galerie Contrast bestaat sinds 1997. De collectie bestaat uit hedendaagse kunst van zowel gerenomeerde kunstenaars als jonge talenten en omvat schilderijen, werken op papier, zeefdrukken, etsen, fotografie en objecten van brons, hout of keramiek. Er vinden ook wisselende tentoonstellingen plaats.

Alle kunstwerken onder collectie zijn te koop. Er zijn aankoopregelingen mogelijk.


Kunst reserveren

U kunt de collectie hier bekijken en, indien gewenst, reserveren. Het kunstwerk staat dan 5 dagen voor u gereserveerd in onze vestiging in Tilburg om daar te komen bekijken. Uiteraard vrijblijvend; u bent niet verplicht het werk te kopen. Als het niet aan uw verwachtingen voldoet, wordt de reservering gewoon opgeheven.
U kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren die beschikbaar zijn. Om kunst te kopen of te reserveren, hoeft u geen lid te zijn van de kunstuitleen van Contrast.


Proefplaatsing

Er is een proefplaatsing mogelijk. Daarmee kunt u het werk vrijblijvend 5 dagen op proef thuis bekijken. Wij komen het kunstwerk gratis bij u thuisbrengen, bevalt het u niet, halen we het na deze periode weer op.


Aankoopregeling

Er zijn 2 aankoopregelingen mogelijk. Daarmee betaalt u het aangekochte kunstwerk in termijnen. Dit is een renteloze gespreide betalingsmogelijkheid. U kiest voor 10 termijnen; dan betaalt u, zonder aanbetaling, het bedrag in 10 maanden. Of u kiest voor een aanbetaling van 25% van de koopprijs, en het resterende bedrag in 15 maandelijkse termijnen.


Wijze van betaling

U kunt het kunstwerk contant, met pin, of via bank betalen.
Als u in termijnen betaalt, ontvangt van Contrast een koopovereenkomst. U machtigt daarmee tot automatische incasso voor de afgesproken termijnen.


Kunst bezorgen

Indien gewenst, komen wij het kunstwerk gratis bij uw thuis bezorgen. Wij bezorgen ook na 18.00 uur.

- See more at: http://contrast-kunst.nl/kunstuitleen/kopen/#sthash.rs6Vwhpt.dpuf